Popularna arhitektura d.o.o, znani kao POPARH, nude Vam priliku da postanete dio našeg tima! Prije nego objavimo oglas sa svim tradicionalnim i klasičnim prednostima i ponudama i slično, nudimo Vam priliku da Vi nas oduševite!

Posao arhitekta zahtjeva više od „poznavanje softwarea“, „posjedovanje vozačke dozvole“ i sličnih navoda u oglasima! Posao arhitekta uključuje i kreativnost, hrabrost, karakter i razmišljanje izvan uobičajenih okvira!

Nudimo Vam priliku da Vi nama pokažete da niste kandidat kojeg tražimo NEGO KANDIDAT KOJEG TREBAMO!

Uskoro krećemo u proces potražnje novog zaposlenika, no prije nego startamo, dajemo Vam priliku da ne budete zaposlenik nego DIO TIMA. Ako shvaćate razliku između te dvije ponude, već zadovoljavate prvi korak! Drugi korak je da ste spremni i željni raditi u kreativnoj atmosferi, ugodnim radnim uvjetima i s timom ljudi koji potiču daljnje razvijanje i stvaranje kvalitetnih i inovativnih projekata!

Ako se pronalazite u navedenome i smatrate da nam imate što pokazati prvo provjerite naš portfolio na poparh.hr i odlučite da li je to smjer u kojem se pronalazite i usmjerenje u kojem možete rasti! Jer koliko nam je bitno da ste Vi pravi za nas, toliko nam je bitno i da smo mi pravi za Vas!

Nakon toga složite svoju prijavu ili u mailu ili u bilo kojem obliku kojim nabolje možete prenijeti sve o sebi što želite, bio to klasični CV, videozapis ili muzička čestitka. Idući korak je da se prijavite mailom na poparh@poparh.hr ili nas posjetite na adresi Horvaćanska cesta 43 ili nam balonom sletite pred ured ili nam pošaljite razglednicu ili nam dođite sa 72 prijedloga kako bi nešto moglo biti bolje ili se pošaljite paketom da doslovno „izađete iz kutije“, pošaljite prijavu poštom ili golubom, pošaljite nam pjevajući telegram ili iskočite iz torte!

Način prijave, kao i sadržaj iste, je na Vama! Mi Vam ostavljamo otvorene ruke!

Good luck and may the odds be ever in your favour!

Vaš POPARH